BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 29, 2009

.:Hanya Itu Takdir Kita:.

whee~~~
aku udah pulang ke rumah~~
rumah manis rumah...
mmm,sbnanye ade bende yang aku nak luahkan..
tp tak terluah rasenye kat sini coz sgt privte..
xpela...yang pnting aku bhgie...
haaaaa...aku gembira lagi...
sangat sangat sangat gembira...
pza!!! wake up gurl...
ko berangan nie..
hish...
bawak istighfar pza..
ok2..watever la aku nie..
cti 3 weeks..
tatawu nak watpe..
boshan sangat2 seyh...
aku just nak bgtawu kat cni...
hanya itu takdir kita..
kepada yang berkenaan...
harap maaf...
it just our..
[F][A][T][E]


Wednesday, May 27, 2009

.:Ku Pikir Udah Sampei:.

Huuuuu...
pagi2 aku bangon tdo...
aku ingat aku da ade kat rumah manis rumah....
tapi.....
sungguh malang naseb aku...
aku ade kat asrama lagik!!
waaaa!!
aku nak balik umaaaa~~~
mmm..
tu la...
sape swoh beli tket lambat!!
PADAN MUKE AKU!!!!
ish..da la scary dok hostel tyme2 tade orang nie...
takotttt sangat~~~
hostel aku nga upgrade skng nie..
soooo...
ramai la makhluk2 bukan gurl dalam hostel aku!!
[T][A][K][O][T]
[N][G][E][R][[I]
tatawu nk dscribe cane...
mmg la dorg tak usik aku...
blom usik lagi la...
tp dorg da men ketok2 pntu blik aku tawu!!!
ish..nk kne PENERAJANG aku gaknye dorg nie...
nseb la rumetku yang setie menantiku...
Trime Kaseh Wani~~
hehehehehe...
at least ade gak orang teman aku...
da la aku penat la nak taip banyak2..
aku nk carik template yang besh..
xjumpe2!!
nyampah aw...

Sunday, May 24, 2009

.:Lg 3 jam jek:.

hey~~~
ketemu lagi ye kite...
smalam xley on9..
sdey tol...
maklomla..
kte bru je nk plihara blog..
org baru dapat la katekan..
neway,

smalam de kwn aku ckp kat aku dye stress coz tgk org stdy...
hahahahahahaa...
kre spesies aku la nie...
"REAR SPECIES"
dye lari dok kat library then jmpe la ngan aku neyh...
aku tggu org len,yg dtg org len plak..
aduyai~~
pas2 smalam beday bapakku...
~~HAPPY BIRTHDAY ABAH~~
yang ke brape ek bah??
49 kan???
hehehehe...
tp bapak aku ensem lagi taw~~~
nnti pza blikan kek ae...
mmm...
Lagi 3 jam ye??
nie lagi 3 jam aku nk exam sbnanye..
sempat lagi kan??
hahahaha..
aku mmg camnie...
arinie paper pj,sok bm2...
pas2 ???
BALIKKKKKK~~~
aku sangat tidak sabar menunggu saat tibe dirumah...
hohohohohohoho...
RUMAH MANIS RUMAH...
smoge aku dapat jawab exam ptg nie...
Pza, Good Luck!!
Gambate!!
To all my fwen, GOOD LUCK..
Wish u all da bez..



Saturday, May 23, 2009

[S][T][R][E][S][S]

Tolong aku!!!
aku tertekan sangat2...
nape sume orang study macam nak mati nie...
mmg la aku tawu kte nga exam...
tapi...ish aku act, stress ble tgk korg taw....
iyee aku tawu sume nak tang tebaek kan...
tapi rilek2 la cket....
bwk2 la borak kejap ke...
ape ke..
nie!!
aku xtawu la ke aku yang xcakap ngan org...
alahai...
klw korg nk tawu..
aku lg BANYAK xstudy dari korg aw..
aku cuak tu cuak..
tp ble gk korg....
tahap cuak aku meningkat melampau2 taw...
aku xsalakan korg nk study...
juz, jgn la abaikan kawanmu ini k...
aku tawu aku xpenting...

Friday, May 22, 2009

:.Introducing.:



~~~Yuuuhuuu~~~
Dengan banggenye...
Memperkenalkan.....

Die nie la yg akan mengarut kat cnie...

so, harap korang besabar jelaa ae...

dye mmg ske

[m][e][n][g][a][r][u][t]