BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 29, 2010

.: Habaq BiaQ Jelas:.


Hello people~~~
entri nie khas bwt mereka yg bakal amek MUET 4hb nie...
cakap tu biaq jelas~~
biaq org paham...
al maklomla..
cheq ni bkn omputeh pior~~
takot lak org sala phm n jdik cmnie~
try tgk vdeo nie keyh...
enjoy~~~~


Tuesday, April 27, 2010

.: Aku Memang Kaca:.

Itu adalah fakta ok~
bukan auta...
NUR HAFIZAH BTE ABDUL RAHMAN...
adalah seorang yg sgt2 sensetif!!!
nampak je cool,tpu sume tu....
dalam ati aku??
ade org tawu??
aku sng sgt2 terasa,tp aku juz pretend xde pape~~
susa jgk kan kwn ngan org sensitip mcm aku..
sume wat,sume sala...
bg meredakan kesensitifan aku,mule lah aku memaki hamun org yg berkenaan...
dan jike jiwe mereke juge kaca...silap2 ley putos kwn taw!
nth laaa...
aku ingt aku boleh,hakikatnyeee!
aku tak boleh!!!
tak bolehhh~~~~
ckp mmg senang...
aku nsehat org tu,org nie..solvekn mslh org tu,org nie..
mslh aku??

sndri xley solve..
lately nie..
nth laaa,ntah..rase kehilangan..
rase dipinngirkan...
ntah..
balasan ke ek~~~
ske ati la nk kate aku raih simpati ke,tarik phatian ke..
aku juz luahkn pe yg aku ase....
aku saket+bf saket+parents bz+homesick+mslh diri = lyfekucakacir~
wani,harap bsabar ye dgn rumet mu ini..
thanxz a lot coz dga sume luahan ati aku~~
kamoo mmg baik~~
to all my clazzmates,thanxzzz sgt for caring me..


Tuesday, April 20, 2010

.:Tahniah Muhd Arif:.

Tak tawu nk mle type entry nie dgn nada ape..
suppose aku happy sgt2 coz arip da grad..
Tahniah Abg!
Even sijil je,tp aku sgt bangge dgn dye...
Sorry sgt2 coz xdpt dtg tyme abg grad aritu...
happy sgt asenye ble dye keep on sending picture to my phone..
on that day,kami happy sgt2~~~
HAPPY SGT2~~~
SGT2 HAPPY~~
org kate jgn gmbire sgt...................

A few pic that he send..ade lg,tp xde mood nk upload byk2 coz..
now he's in ward!!!
DENGGI suspected~~~
dugaan~~~
lpz dye grad,mlm tu dye kol aku ckp bdn dye sjuk,aku igtkn dmm bese laa..
ble g spital..tekanan dara renda la,itu la.ini la..
haaaaaaaaaa~~~~

ku hanya mampu mengirimkan doa buatmu...
Get Well Soon Taw!
Da elok nty,kte g dating keyh~~
(act,aku sgt sdey tyme nie,juz nk sdpkn ati)

Sunday, April 11, 2010

.:Hidup Tnpa Blog:.

bukan sume org knl aku sape....
i mean,the true me~~
aku pown xbpe ARIF psl diri aku..
entri nie agak emo la yek~
sile sdiekan tisu b4 bace keyh!
kdg2 aku ase aku boleh,tp sbnany aku xbrape nk boleh...
stakat lepas tu boleh laaa~~~
act,aku da lme myepi coz blog ta ley bkak kat cnie~~
tak support kot,punye la susa aku tyme tu..da la aku byk poblem nk story,blog lak wat hal xley nk bkak,gne ultrasurf,xley publish,huh,sabojelaaaaaa~~~
soo,aku simpan sume msalah lam diri aku jek..lame2 aku citer gak kat member2 aku..
thanxz korg sudi dga citer aku,aspecially wani yg slalu dga cite aku...
bek aku ktawe ke...nanges ke...
klw dulu,sikit2 tliz kat blog,tp sejak blog ta bley bukak..
aku slalu emo,kusut,coz xdpt luah btol2~~
rndunyeee aku kat blog nie..
byk knangan lam nie~~~
td,aku try bkak blog nie,gne wyelss bese..
fuh! dgn cemerlangnyeee lepas!!!
waaaaaa~~~~~
sangat seronook~~~~~
aku nk taip byk2~~~
bia aku mgarot tah pape skali pon...
gian bhai~~~
puas taip asimen,aku taip blog plak~~~
hahhahahhaa...
knangan aku,blalu camtu jek,gmba mmg ade,tapi crite..
maybe aku da lpe..klw tak,blik pape aktiviti jek,cnfm aku troz post kat blog~
cter ble da lme simpan,feeling tu ilang r...
da sjuk cter tu..xbes nk wat gossip~~
kwn2 aku skalian~~
aku ucap byk2 time ksih coz sudi bg aku sanda kt blakng korg even kjp...
memadai bg aku..
aku da nantok la,nty aku smbong lg k~~
daaa~~
nanyte~~~

.: I'm Back Ya'll:.

Yeah Peeps!!
I'm Here bebeh!!!!!
Sorry guys for da late update...
msty korg t'tanye2 mane aku g an,asal aku ta update blog an..
mlm nie aku balas dendam!
aku na taip banyak2!!!
saban hari makin terbiar blog belaan aku nie ha..isi pown da takde~
act,aku de byk msalah past few month nie~
aku ade jek kt mktb nie as usual~~
same jek lyfe aku cam dulu,but i think aku mkin matang kot~~
WHAT PZA!!! pardon me~~~~~
yup,aku ase mken matang!!!
dari segi ape tu pzaaaaa~~
later on,aku cte pnjg2 aaa~~
okep,few shot bout my olidayyyy~~
yeeehaaaaa!!!!


gelang,si paku gelang~~~
ikan kap pown kua,ulo mlot dye....~~
hahahahhahaha...
lame ta jmpe bestie aku sowg nih!!
tyme skola,kteorg mmg kacip patimah ah wa ckp sama luuu!!!
pas2,sume pakat blajau pandai,tepisah le kami~~
atenyee,jumpe le kat ganu..pdhal same2 dok muo...
knon2 le jejak kaseh,klw kt muo da xjejak kaseh namenyee~~
azza ckp nk bwk aku g air tejon!!!!
fullamak,wa xcited tahap cipanzi ah ble azza ckp nk g watepall...
troz orite jek,asimen aku siapkan awl2..mmg ta thn tu!
snggop tdo kol 4-5 pg tu!!!
ok,pg tu aku g pogram senam tari mlaysia..
nty ai cter keyh,pas2 blek kol 11...
semangat nye psal aku g amek kete than salin2 bju pas2 g amek azza~

dearie,aku btol2 xcited jmpe ko..ase byk je bnde nk ckp,coz ko phm aku sgt2~~~
even kte da lme ta jmpe,tp kte still phm satu same len~~
beshnyeee lepak seharian ngan ko,tp cian ko pnt~~
penat pown smgt nye psl~~~
kteorg terjah abes kolam air tejon tu~~~
aku edit gmba nie khas utk ko azza~
hope u loike it darl!!!
menatang skipper,sliperr mnde tah..
sangat sedap zaaaa!!
pas2 aku still utang ko nk mkn kat NR!!
nty aku bwk keyh~~~
azza chomell~~
hohohoho...
nty kte kua ag taw!!!
kte bgossip smpai malam zaaaa~~
hahahahhahhahahahahah~~~~