BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 26, 2010

.:Nikmat Sangat:.

eelloopp~~
gadiskaca in da houseee...~
lame da xupdate blog,bz blogwalking jep,nk bg nuffnang nek la knon...
yelaaa,ble dlm keadaan gersang duet nie..
harapkan duet mak bapak jelaaa yg mampu..
men hello jek klw duet da abes..
act,aku nk story cket psal kejakonan aku ble tgk tnde right kat tutorial aku nie~~
maklomlaaa..
sejak lepas fm5,jarang da tgk tnde nie kat ketas or buku2 aku...
kecuali la aku or kwn aku yg tande...
zaman skola dulu kan,cikgu yg tande..
sape tak siap kije kolah,kne diri atas kusi....
haaaa..
tgk tu,Puan Saham right tutorial aku....
bangge tu~~~
lately nie aku sangat2 bahagie....
seronok sangat2~~~~
kwn2 aku xjemu2 wat aku ktawe....
ade je perangai dorg yg wat aku geli hati...
ade gak kwn aku yang makin lawa sejak nek PISMP nie...
org len ta pasan sgt kot,tapi pada mate aku...
dye da mken lawa~~
tak lame lagi ade la yg masok minang tuh!
dlu dye low profile jek..
ok,aku pnggil dye "nur" ae..
kang sebot btol2 dye segan plak...
nie aku nk cakap,ko mken lawa la...~~
ai jeles uuu~~~
hahahahaha...
ok lah sume...
caucincau~~~

Saturday, January 23, 2010

.:Mari Kita Mulakan Semula:.

Detik bersejarah terlakar dalam hati kami....
kami berazam menjadi sahabat yang baik dan cuba menjadi yang terbaik...
sahabat bukan mudah ditemui dan sukar dicari ganti...
sahabat bukan sekadar teman bergembira,bukan sekadar teman berjalan,bukan sekadar teman berbicara,bukan hanya lahir dalam bentuk fizikal....
tetapi...
persahabatan itu merupakan ikatan yang sangat utuh dan kukuh sehingga tiada yang mampu merungkaikannya....
perasaan takut kian padam dalam hati antara kita,tiada apa yang ditakuti wahai sahabat...
jika kamu rasa ini merupakan yang terbaik bagiku,kamu luahkan...
pelbagai dugaan yang kita lalui..
itu semua akan mematangkan kita bagi menghadapi masa akan datang...
mungkinkah kita kan temui sahabat yang lebih baik kelak???
mungkinkah kita mampu tersenyum dan tertawa dek gurauan sang sahabat...
marilah,ayuhlah kita bina semula ikatan ini dengan hati yang suci....
anggaplah sahabat ini ibarat saudara kita sendiri...
anggaplah sebagai ahli keluarga sendiri...
tergamakkah kita lihat adik,kakak dan abang kita kesusahan...
tergamakkah kita lihat mereka dihina,dicaci,dan akihirnya keseorangan
menanggung duka di hati....
hulurkanlah sedikit bantuan walau sepatah kata dan seukir senyuman bagi menghiburkan hati mereka...
duhai sahabat...
sesungguhnya dirimu memberi warna yang bersinar dalam hidupku..
jika suatu hari nanti engkau disisihkan,engkau keseorangan...
ingatlah bahawa...
aku masih bersamamu!
engkau masih punya aku...


piju,aku sebat gmba kt blog ko..sowie eyh..

huuuuu~~
jiwang gak aku kan...
aku rase hari nie antara hari yang bahagie sangat2~~
aku harap persahabatan kite akan kekal selamanyeee~~
huuu,mcm da nk bpisah plak,pdhal lame lagi dok same2..
yeah!!!
bm boleh!!
wah lbey2 plak minah nie...
jap!
aku de lagu tok korg..
lagu nie tyme aku skola agame dolu2 kale..
korg xpna dga kot,tp nty google eyh,dga taw..
besh!
Nostalgia (by shoutul amal)

Terkenang sebuah memori lalu
Kisah persahabatan kita bersama
Di dalam satu pengajian
Menuntut ilmu dan pengalaman
Mengingatkanku pengorbananmu
Terpahat padu di kalbuku

Bersama rakan taulan dan guru
Tawa riangmu menghiburkan hatiku
Indahnya suasana ketika itu
Terjalin ukhuwah sejati

Nasihatmu sungguh bermakna bagiku
Mengenalkanku erti kehidupan
Susah payah kita hadapi bersama
Itulah asam garam dalam kehidupan

Ya Tuhanku tabahkan hatinya
Kuatkan semangatnya untuk menghadapi hidup
Limpahkanlah maghfirah dan kasih sayang-Mu
Agar hidupnya sejahtera di dunia akhirat
waslm~~
-Nur Hafizah Bte Abdul Rahman-

.:Seronok Sangat2:.

eloooo~~~~
saye sangat gumbiraaaa......
tahu kenape???
coz aku spend tyme dgn bnde2 yg berfaedah...
huhuhuhu..
aku bangon awal2....
pas2 g jogging2~~~
pg tu jogging kat padang jek..
petang tuuuu~~~
tgk la nie....
aku g bangunan baru maktab aku!!
besaaaa seyh bangunan dye....

ade playground~~~
huuuuuu....
besh...
sume aku da try...
kakakakaka...
saje2 jek...
round2 bgunan baru nie...
besh seyh~
ade bilik student,yang ade aircond taw~~
tapi bilik orang kurang upaya laaa..
bgoz kan facilities kat ipg skang nie....
sooo,jgn risaw k kawan2...
last pic~~
aku ase nak tebang tinggi2~~~
besh sangat jadik kanak2 kan...
xya pk pape msalah...
klw de msalah ngadu kat mak....
ngadu kat abah....
mmmm...
bile da besooo..
pk la sndirik yerk!


Thursday, January 21, 2010

.:Amaran Keras:.

Dengan nafas yg tercungap-cungap entry ini ditaip...
khas aku tujukan kepada rakan2 yang ade basikal kat maktab nie...
hoi korang!!!
basikal korang ade lagi tak????
bek korang g tengok cepat..
orang kate nak jual sape yang tak tuntut basikal dye...
semalam,aku da nampak dah basikal aku dikuarantin kat dalam reben merah..
pagi tadi ingatkan nak alih sebab takot kene jual kan...
memang aku nak repair,masalahnyeeee~~
aku tak de duet la sayang~~~~~~
duit!!
orang klate kate pitisssss!!!
punye la semangat aku bangun pagi tadi sebab nak alih basikal..
tiba2!!!
tiba,tiba keajaiban terjadi~~~~
kekuatan muncul di diri...
dengan bermandikan cahaya bulan....
eh! merepek plak aku nie...
haaaaa...tgk basika i da jadik ape????
nak ngaku pown da segan!
cane nak sorong nie weyh!!
tayar pown da tak dek!!!
mesti mak aku mara weh~~~
semalam dye kol soh aku btolkan basikal,tapi aku malas..
yelaaa,dwet plak takde...
aku pown g pasa malam jalan kaki jek...
haaaaaa...
cane nak dapat kete!
basikal pown tak tejage...
tapi klw kete,kan kite slalu gune...~~~~
kan,kan,kan....
huhuhuhu...
sooo,mestilah aku jage baik2~~
ok lah,till then,bye~~~

Tuesday, January 19, 2010

.:First Tag Bebeh,Maseh Ade Yg Sayang Padeku:.

Andakah anda rasa anda HOT? :
Hot N Spicy taw...
eh mcm ayam plak ek...
tak r,bese2 jek~~~

Upload gambar kegemaran anda..



Cerita pasal gambar di atas? :
tyme pas exam last sem ppismp,town2 ganu nagn izah n wani,jalan puas2 smpai mlm..
syok wooo~~~~

Bila kali terakhir anda makan pizza? :
sbuln yg lpz~~~
tyme cti skola..
td rehat aku mkn gak tp yg rm 1.50 tu jelaa~~

Lagu terakhir anda dengar.. :
i'am by Hillary Duff~~

Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ? :
carik bhn nk wat kije kolah sambil pk cne la ble aku kne ngajo kat skola nty~

Selain nama sendiri anda di panggil nama apa? :
kak long (adik2 sheyer),pizah,zaza (zafira miang keladi pnggel tyme mude2 dlu),yani (coz lec.xingt name aku n dorg knal coz aku blakon name yani),tqa kecik (jiran sblh uma yg umo 4 n 5 taon coz dye knal tqa jek).....

Tag lagi 3 orang :
1. ieqa sweetluv 2. qashilah 3. siti

Siapakah orang no.1 kepada anda? :
clazmate yg kne jdik cikgu td...

Kata sesuatu mengenai orang no. 2 :
tahan lasak~~ uppp..xpe kan bebe~

No. 3 ada hubungan ngan siapa :
huk3,sume da tawu asenyeeee~~~
abg tinggi laa~~~


bagi 5 fakta tentang pemberi tag ni :
1. ayuu~~ 2.soopaann (wahaha...) 3. dye kuat semangat orangnyee~~ 4. suke lyn manga n komik (kcit2 dlu).. 5. garang~~ (qila garang?? wat da~~..)

Persamaan antara kambing ngan lembu? :
dua2 daging dye sedaapp....

Perasaan anda buat tag ini :
excited gak,1st tyme kne tag seyh! maseh
cik qila

sowie qila..kwn2 aku xbpe lyn blog,xtawu nk tag sape....
kpd yg aku dah tag,harap2 wat la yerk~~

Monday, January 18, 2010

.:Pe Msalah Ko Haaaa:.

Kan aku dah kate...
jiwe aku kace!
mudah sangat terase ati....
cket2 terase...
sensitip nk mampos!
FRAGILE...
ok,maybe aku yg ta pndai urus diri...
xreti settlekan masalah sndiri..
aku masih bersyukur sebab diberikan lagi nikmat utk aku rase prasaan nie....
perasaan yg aku slalu rase..
tapi....
xtawu nk luah kat sape...
kat ume ade mak,ade abah,ade adik2 yg besh.....
slalu wat aku ketawe....
even aku nga mara dorg,slumber jek aku plak jd bahan....
aku tak kesa tu sume...


Bile aku dicampak nun jauh dari mate mak abah,rase sorg je diri nie...
dulu,mak abah ade,klw xde kwn,zaki ngan tqa ade,klw lapo,kdai ney sntiase bukak,nak ape jek,sume dapat,siap ley tak nak2 lg...
bile da jauh..................................
aku rase segale-galenye.......
aku rase idop susa...........
rase ditindas............
rase ditinggalkan..
keseorangan..
tanpe belas kasihan....
tapi,aku besyukur,masih ade yg sudi kutep aku wat kwn....
trime kasih bnyk2....
aku hargai sangat2...
masih ade yg sudi hiburkan ati aku ble tkenang2 adik kat uma...
masih ade yg sudi bg pnjam bahu ble aku nk nanges...
masih ade yg sudi wat baik ngan aku....
masih sudi annoy aku...
masih sudi tegur aku if tsempak...
masih sudi kwn ngan aku..
trime kasih bnyk2...
p/s : rndu~









Sunday, January 17, 2010

.:Malam Pertama:.

Opppsssaaa~~~
jgn sala phm plak yerk...
kan smalm aku da ckp nk wat bahan psal pameran islam tuh...
haaaa,nie mlm ptame korg stat wat...
xciap ag pn..
juz wat mane yg mampu~
ngantok la..
nk crik idea 1 hal..
sume otak gersang~
wat???
hahahaha...
otak aku je kot...
xley nk pk plak mlm tuh..
puas gak aku google..
tp mcm xbpe suai coraknyee...
last2 aku serah pade yg pakar...
n aku juz wat pape yg perlu...
dorg nk design bentuk rumah~~~~
siap nk wat langsir lg..
ble selak langsir nmpk la info tuh..
kne men selak2 plak....
bahaye an~~~
hohohooho...

aku tawu wat pasu bunge jek..
bunge pown ika yg wat..
da dasar bute seni~~
nty dlm pasu ade barang...
wah,ade barang???
sape nak,dtg la kat port kteorg..
mane de booth2 nie..
melampau namenye...
dye juz bg board jek...
nry ble da ciap aku tnjok k gmbanye...
b4, aku abeskan entry...
kpd clazmate ai yg nakal sgt2 tu...
jgn nkal2 taw,nty xde org nak~~~
ko sebat pau aku budak!
xpe,ade lori ade bas...
siap la ble ko beli pau...
gerenti aku kan kebas!!!!
wahahahahha...
watch out dude!

.:Hot Stuff Bebeh:.

mcm bese...
bgon pg,siap2 nk g claz...
dengan lajunye aku berlari2 g toilet...
pagi nie len cket rutin aku coz de tmbah 1 bnde lg kne wt...
kne simpan all "the hot hot stuff"...
huhuhuhu...
mampos aku if kantoi....
tawu cuak ko!
wat sala tawu...
as usual bg aku,kol 7.30 gerak g claz...
odw g claz,tsempak ngan rmai plak dak2 nie...
ooooo...pza.....
ooooo..
sume pndang2 aku...
dengan muke kompiden ala2 artis aku pown ley lyn lmbai tgn lg kt dorg....
ala2 miz world gtu....
mmg bjet gler pmpuan nie!
aku pown maken lajukan langkah........
laju lagik...lagik laju...
hoooo kaki...
ko lgkah la lagi laju!
jmpe plak cnear2..
seliseh bahu...
tpesone dek kcntekkan akak2 nie...
peghhh...
maken lmbat aku dbuatnye.....
stelah mendaki tangge setinggi 4 tgkat bgunan...
smapi lah aku ke destinasi H3 dmane kelas aku blangsong pg tuh!
alahmak!!!!
Puan da masok.........
maaaakkkkkkkk~~~
eleh...mcm ta pna lmbat!
Fyi,aku klw boleh nk pdmkn la rekod2 lame yg aku da wat...
Xpe,still got tyme coz da boyz were not around toooo....
agak kesal dsitu...
btw,puan sgt sporting but i'm seelin guity 4 maself....
n pg tu,dye wat contest yg sgt klaka!
ley peca panggong ah!
ade 4 ketegori yg dipertandingkan....
hahahhahhaha....
sume nie kategori yg Besaaaaa Punyeeee.....
1) Penumbuk terbesar?????
xsngke Pok Loh nye pnumbuk besaaaa~~~
skali dye debik aku,troz jalan kot...
gurau je Pok Loh ae...
2) Mate terbesar....
Izzudin yg menang!
bosa lak ai mate ekau~~
eh2...tcakap noghori plak....
ta baik mara2~~~
jgn noti2...~~~
heeee....
3)Telinga Terbesar~~~
Wossaaa menang larh!!
ok2...
4)Nie org pmpuan lak,suara terlembut gitu~~~~
guest sape???
xlaen dan tak bukan......
Sitiiiiiii.......
wooooooooooooo~~~~
hahahhahahha....
tepok2 tangan!!
jgn mara aaaa korg....
ai gurau jek...
eh2,ade lg aku tlupe...
pyertaan terbanyak....
Nizam!!
cayalarh ko....
sonok sangat pg nie...
korg mmg da besh!
mlm nie kne wat bahan nk bentang tyme pameran agame nty...
dlu kan aku de wat 1...
korg da tgk tak..
nk tgk picit sini
btw,sowwy xde pic 4 thiz post...
tenet cam ****
nty if aku ghajen..
aku ltak pic yea~~
till next tyme...
daaaaa~~~~

Saturday, January 16, 2010

.:Kegersangan+Kesunyian:.

Peeerrgghhhh!
ta nak gler plak pale aku coz nk donload gmba neh!
tenet siyes lmbap+slowcmsipot=saketatiaku jerk..
bout my weekend...
lonely~~~~~~~
wuhuhuhuhuhuhu....
rumet shayer balek uma dye...
jiran sbelah pown balek uma,so tnggal la aku keseorangan kegersangan dan kesunyian tnpe teman....
mcm ta pna plak rumet aku blek n tnggal aku sorg2 an..
cter nk lebat jerk..
tapi msalahnyeee skang nie..
aku ta bley tdo....
slalunyeee..
aku bley jek lyn tdo even da kol 3-4 pg n aku sorg2 jek lam blek..
alkesah bmile begini....
dlm kol 10 tuh, de sorg junior dtg blek aku con nk bg bnde nie..

pree katenyeeee~~
dye bagi...
aku pown tnpe segan silu blasah smpai ta ingat dunie...
kol 12 aku pown tdo...
tbe2 kol 2 lbey de org kol aku n aku tsada...
haaaa!
mule dari sini la aku ta bley tdo.....
aku pown mule membayangkan....
sesuatu....
yg membuatkan aku tak keruan..
tak tentu hale!
haaaaa....
aku takot la wei!!!!
mcm serammmm~~~
tbe2 dgo plak bunyik burung tukang...
tuk2...tuk2...tuk2...
makkkkkk!!!!
aku tarik slimot smpai ttop pale aku...
ase nk g toilet pn ade..
tapi takot...
pas2 aku dga bunyik burung pungguk plak...
but2..but2..but2...
oooooooo!!!
jgn la wat aku cmnie.....
aku try tgk movie...
tp xbjaye gak coz aku t'tekan cter phobia...
aku ta tawu plak cter tu cenggitu...
lg la btambah tkot!
waniiiii.....
nape ko balekkkk.....
rumet ko nie pnakot la....
pas2,aku tak sado pe jadik...
sado2 jek,epy ktok pntu n aku tgk jam da pg...
huuuuuu~~~
sungguh menyeksakan ble tdo dlm keresahan dan kegelisahan....
tulah al kesahnyeeee wekend aku...

Friday, January 15, 2010

.:Kinda Mish Blogger Boy:.

haaaa~~~
lame da ta tgk blogger boy~~~
wndunyeeee...
apelah agknyee da jdik kat budi...
ble tgk kat cni...
dye kate mak budi saket....
latest nyeee episod cter psal ape ek..
psal mak budi sket tu ae...
wndu nk tgk kid yg gile2 tuh!!
waaaaaa!!!
kt cni tak dpt 8tv..
klw on9 nk tgk tv ta bley...
aku plak mane de bodband...
waaaaa!!!
ble jek aku nk tgk....
klw cuti pn sah2 aku nek bas mlm kames tu!
aduyai~~~




i will mish you guyzzz~~
whoaaaa...
da season 2 taw!
nty klw abes cne??
kat youtube ade x???
nak tgk blogger boy~~~
nk tgk blogger boy!!!
btw,kat wbsite dye kan,besh gler....
gmba kat header dye ley gerak2..
korg try la bukak...
besh!

Thursday, January 14, 2010

.Gadiskaca Suka Ini:.

meee likey~~



Untitled



Untitled


waaaaa~~~~
chanthekkkk kan??
chomelll kan???
cute kan????
sporty kan???
wuhuhuhuhu~~
aku ske sangat2~~~
sangat2 suke!
klw korg nk tawu...
aku lbey kurg camtu la...
tapi korg plis word cket kt blakang tu..
cthnye...
chanthekk cket kan...
cute cket kan....
da sterusnyeee...
tu la dirin ai yg sbena...
hik3..
nie ape yg aku ske...
klw korg ase suai ngan diri korg..
nk try pky cmnie ley gak..
kpd yg malu utk bgaye sakan plak..
jangan malu2 lagik!
marilah kite bgaye rakan2...~~
tapi jgn la mlampau sgt plak..
n yg pling pnting jgn jadik mangse fesyen...
alaaa..
aku pn slalu gak jdik victim sbnanye...
mane taknyeee!
tgk org pky lawa..
nak2 lg patong kat dpn kdai tuh!
ble kte pky tak lawa plak...
soooo..
korg sbenanye..
kne tgk fesyen yg suai ngan bntuk bdn kite..
pas2 selese dgn ape yg kite pky..
last but not least!
konpiden dgn pe kte pky keyh!
aku compom org nmpak lawa nyeh...
juz jgn pky yg plek2 n over kompiden plak!
ble kne sound jgn mara ai taw,awl2 ai da ckn neyh~~
stiap org ade keunikkan yg tsendiri,soo!
trust ourselve keyh!
love ya!


Tuesday, January 12, 2010

.:I'm Juz A Lil Gurl:.

First of all...
Thanxzz 4 givin me a space..
Even 4 few days..
Aku da cube yg tbaek..
Tapi aku always silap langkah!
Xpe..
Masih ade ruang utk mcube..
Tapi dorg phm ke???
Maybe ade yg phm n it’s not a big deal pon sbananyee..
Ntahlaaa...
Tapi aku lom wat pown mende yg korg ta ske tu..
Juz bcadang jek..
Aku kan baik hati...
Huh! Baik la sgt...
Mcm hampir hncur je azam aku...
Mane bley bia cmtu je kan??
Tapi niat aku baik...
Maybe bg sblah pihak aku baik..
N the other side anggap aku lah yg tak baik....
Waaaaa...
Serbe sala...
Aku juz hrp korg phm k...
Iyeee..
Aku tak bwt lagik...
Ke..
Aku nie tlalu baik..
Eeeyaaarrrkkkzzzz...
Hanya DIA yg tawu hati dan prasaan aku...
Kepada pihak ptame...
Aku mintak maaf sangat2 coz tad pt tolong...
Pihak kdue plak...
Aku mintak maaf gak coz wat bnde yg korg ta ske...
Aku takde hak nk wat cmtu...
Hmm..
Bru rase lega...
Korg..
Sng cter cmnie laaaa..
Aku ley rase pe korg rase thadap aku...
Yelaaa...
Klw da lyn pn len mcm..
Klw aku ta pasan...
Trok tol la kan..
Ok lah kwn2...
Jmpe next tyme..
Daa~~

Monday, January 11, 2010

Penciptaan Manusia

Haaaa..
korg cbe tgk nie..
klw ske..
amek la..
kte sharing2 k...

Sunday, January 10, 2010

.:Ayoohh Kembali Ke Sekolah:.

Ayoohhh kembali ke sekolah..ayoohh~~~
da lame org nek skola...aku bru nk post entry ek..
lambat an aku..
xpelaa..
dalam melayan hati yg duka lara dek msalah yg aku cetuskan sndiri...
akibatnyeee...
diri sndiri yg merana~~~
sooo, xadil la pada diriku yg mahukan keseronokkan mcm dulu...
ye kwn2..
jgn hiraukan org yg kite rase bley dtgkan msalah pd kite...
bwt je pe yg kite ase bahagie~~
haaaa..
berbalek pd cite asal...
skola pn bmule..
slaku chekgu pelateh..
aku pn kne la balek mktb...~~~


nie skadar hiasan ok..
nie skola tqa...
adik ksayangan shayer~~~
tyme tmn dye g bli bku aritu..
4 ur info..
ai bwu nek pismp tiz year..
soooo..
kne la orentasi balek!
what!!!
tat word make me feel bad ok dearie fwenzzz.....
aku tatawu nape..
mcm fobia gtu laaaa..
phm2 jelaaa...
orentasi kan..
msty ade "abg benci", "akak garang","abg jaat" dsb...
smpai cmtu skali aku fobia taw...
tapi orentasi kali nie len cket..
coz kteorg da besha...
xlaaa kne mara2 lg...
bwu la aku ase sonok~~
mcm jd student baru gitu...


aktiviti sepanjang orntasi kali nie...
dgo talk n talk n talk lg n la talk n talk lg n lg lg talk........
wahahahahhaha...
jadi,ini akan menimbulkan rasa agak bosan dalam hati dan sanubari aku n rakan2 sekalian...
al maklomla....
alangkan kuliah ley tdo...
lagikan talk...
dorg juz bgon ble tyme sbot psal ELAUN...
peh tegak bdn maseng2 kaw!
aku plak,bg mngelakkan diri dari tdo..
aku men la minatang neh!
kiub namenye....
tapi piramid...

Belah ptg plak...
kne riadah beb~~~
adooooo....
kuwuz la ai...
pnt taw ternak bdn tyme cuti aritu...
nty ilangla sume2 tu~~~
waaaaa......
btw, aku enjoy sgt orentasi kali nie...
at least xde "abg benci"...
wahahahhahaha...
kpd "abg benci" yg dimaksodkan...
len kali jgn wat cmtu kat org len...
n sowie keyh...
kesimpulannya...
kini aku ta tak fobia sgt ngan word orentasi coz tak kne mara + herdik + cacimaki lg...
aku pn tawu tu juz gurauan...
tp aku kan jiwakaca...
huhuhuhuhuhuhu.....

Thursday, January 7, 2010

.:Pape Jerk:.

Whatevaaaa~~~
daaaa~~~~
xtawu nk ckp cne coz ati da saket!!!
agak r..
ase tawar ati pn ade...
bile pk2 smule..
if aku mgalah n bg je dye menang...
kre aku da gve up la kan...
memang..
kdg2 aku mmg rase gve up...
act bkn kdg2 pn!
mmg slalu..
kononnyeee..
ble aku undur dri,then org tu takkan saketkan ati aku lg la...
kononnyee laaaa....
tapi malangnyeeee....
tak jdik pown cenggitu...
dlam pade aku mlayan sket ati aku nie....
datang la si junior searas yg wat aku ktawe....
tkenang2 adek kat uma!
mken rndu rasenyee ati neyh....
at least kurang la cket la sket ati aku nie~~~
haaa...smbong cter..
aku ase kan,bek aku stay jek ngan ape yg aku wat...
juz be myself kan....
rlex jek...
cool jek wlupon ati tu ase nak je giget tlinge org tu smpai putoz!
tapi tlinge dye tade kne mgene...
gasak ah...
mmmm...
bru 1 week aku nek skola...
tapi msing2 nk blek uma dah...
cmon la kwn2..cube smangt cket!
jom la kte enjoy dok kat cnie..
bkn lame sgt pn...
4 taon je lg~~
hahahahhaha....
poblem2 tu tolak je tepi k...
yg pnting enjoy taw!
btw, aku sayang korg...