BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 21, 2011

.: Malaysia Vs Indonesia Sukan Sea XXVI :.


Hey,nari kita semangat,
HITAM KUNING terpahat,
Mari kita berjuang,
Tempur berperang di padang,

Sekali lagi,
Maju lagi,
Serang lagi,
Gagah berani sebati,

Tidak genat tenang,
Dengar sorakan Gemilang,
HARIMAU MALAYA PASTI MENANG!!!

Selamanya!!!Selamanya!!!Selamanya!!! HARIMAU MALAYA!!!
Selamanya!!!Selamanya!!!Selamanya!!! SOKONG MALAYSIA!!!


Marilah kita sama-sama memberi sokongan padu untuk skuad harimau muda....
saksikan perlawanan secara langsung Malaysia menentang Indonesia di TV3
ataupun live streaming melalui internet...

p/s : sempat lagi amek gmbar tsenyum lebar...bye awak...semoga selamat sentiase di terengganu, lepas nie kite sambung ikot PJJ je ok...>,<
semoga setiap langkahmu diiringi dengan kebaikkan....



Friday, November 11, 2011

.:Aku Kembali:.

Assalamualaikum...
alhamdulillah, aku kembali memulihkan perasaan yang hancur lulur...
dek pikirkan kerenah orang,aku yg terseksa..
dek fikirkan masalah orang, aku merana...
tu hak dorang...
aku doakan mereka selamat sejahtera sentiasa..
terima kasih kerana menjadikan aku matang...
membuka mata aku...
kalau ade yang tak puas hati meh bincnag meh...
tp aku xmo gado2, xmo nangis2 n xmo tinggi2 suare...
aku juz nk tahu ape punce...
meh kite bincang meh...
dah bincang boley selesai n xyah la nak duk membisu camni...
cakap bile perlu...
wat hal masing2...
aku malas dah nk fikir n nk sattle cecepat ok..??
ape kate aku enjoy jek dgn life aku yg seadanya...
sooo, peeps, i'm back...!!!!
aku dah dapat balik mood blogging yg dah lame terpendam....
tapi...sorry ek, entry yg nie xde gmba laa, sebab tibe2 ase nk menulis jek...
yea...nikmatilah hidup ini...
terima kasih semua!!!
terima kasih teramat sangat kepada yang sudi bagi semangat...
terima kasih kepada yang sudi mendengar keluh kesah aku....
terima kasih yang sudi nak selesaikan masalah aku....
terima kasih yang sudi baca luahan hati aku yang sedih2 tu...
from now, xde lagi dah sedih2...aku dah bersemangat teruskan hidup!!
TERIMA KASIH SEMUA.....!!!!
hanya Allah mampu membalas semua kebaikkan korang....
aku doakan semuanya selamat sejahtera...>,<
THANK YOU SOO MUCHHHH.....!!!!

Wednesday, November 9, 2011

.:Kejap Je 6 bulan:.

lame tak menaip blog nie...
kejap je dah 6 bulan kan...
xperasan pon, pejam celik...pejam celik dah 6 bulan...
ade lg seminggu jek..lepas tu kembali la kepada realiti asal kami...
sebagai pjj terhebat..(pasangan jarak jauh)
terima kasih tuhan sebab bg chance kat kami..>,<
yelaa, dulu asik usha orang lain, kdg2 nmpk mcm bez bile kapel dedekat, makan sesame,g man2 sesame,sume lah sesame...yelah, bile dah dekat baru kenal perangai sebenar...xde nak cover2 lagi dah....tekeluaw jugak sume....hahahhah!!
tapi bile dah dekat nie kne kuat iman wooo....
yelaa kan, darah mude katekan..
ade orang kate klw duk dekat lame2 bosan...
bosan bile xcube berseronok n menghargai masa yang ada...
.................................................................

kenape ek....aku xdpt feeling mcm aku taip blog dulu2....
dulu, klw aku nk taip ape2 i can feel it..
skang aku ase mcm ntah laaa....
hey pyzaa!! chill k....chill~~~
biar lah ape orang kata, nikmati dan hargailah masa yang ada....
tq blog coz jd tmpat aku luahkan perasaan....
tq jugak yg sudi membaca....