BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, January 22, 2011

.:Aku Memang Kaca:.

Assalamualaikum semua....
Sejak kebelakangan ini,terlalu mudah untuk diriku menitiskan airmata...
Ntah...apa puncanya aku sendiri tidak mengerti....
Kalau dikaitkan dengan hormon kewanitaan, mungkin juga....
Ade jek bende yang membuatkan hati aku sayu...
Hahhaha...kaca kan aku??
Bile tengok kadaan fizikal aku nih, beso dah upenye yek....
Dah anak dare dah...bile tgk badan sendiri xde pulak rasa nak nangis tu...plek btol...
Nak tawu sebab ape? Sebab aku dah gemok, jadik bile aku tengok badan aku,rasa bersemangat la...
Hahahahha...bersemangat nk kuruzkan badan...dah macam tu pulak si pizah nih!
Sebenarnya benda yang aku pandang dan membuatkan aku nak nangis adalah benda nih....!


Sebak lain...sayu lain...ntah la, xboleh nk ckp dgn kata-kata....~
Mungkin ada yang rasa biasa jek bila tengok bende kecik nie....
Tapi bagi aku....sentimental value dia teramat lah tinggi....
Kalau ikotkan hati,rasa nak simpan jek..macam kita simpan barang yang kita sayang...
Tapi kalau simpan jek,lame-lame dye roska pulak....dah macam tu pulak ek~~
Dengan adanya binatang kecit nih, sekurang-kurangnya terubat jugak rindu kat family.....
Terbayang-bayang aku ngan adik-adik duduk kat belakang....
Nie bukan terubat rindu nih...maken nak melalak ade laaaaa!
Haish...kne kuat nih pza, kot kang posting jauh ke.....tak kental lagik jiwa nih...
Haaa,kalau korang nak tawu jugak,pza sedang belajar hidup macam orang dewasa yang matang gitu...huahahahhaa...maksud pza life yang jenis sibuk tu...yelaa, stakat student punye life nie, tdo jek lebih...tu student life pza la..org len study jek memanjang,pza dah tak boleh nak malas-malas,nak tido-tido dah,kne buat persediaan dari sekarang,nanti tak la terkejut di masa hadapan...diri sendiri pon kadang-kadang tonggang terbalik,nak jage anak bujang orang...hoooo...tidak bersedia lagi...kalau part jaga anak tu mungkin lah kan,sebab cikgu kan slalu jek berhadapan dgn budak-budak..waahhh,gatal nak kawen nampak!
Alhamdulillah,mungkin dye seorang yang memahami dan sedar akan tanggungjawab bila nak berkahwin...maksudnya,selagi kami tak bersedia dari pelbagai aspek,selagi itulah kami akan mempebaiki diri...bukan la nak yang perfect sangat,tu baik kawen ngan power rangers jek,tapi tak nak lah, nanti lahir baby robot...heee....
Cukup lah stakat nie pza membebel...
Nanti jumpe lagik!
Adios~~~