BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, April 11, 2010

.:Hidup Tnpa Blog:.

bukan sume org knl aku sape....
i mean,the true me~~
aku pown xbpe ARIF psl diri aku..
entri nie agak emo la yek~
sile sdiekan tisu b4 bace keyh!
kdg2 aku ase aku boleh,tp sbnany aku xbrape nk boleh...
stakat lepas tu boleh laaa~~~
act,aku da lme myepi coz blog ta ley bkak kat cnie~~
tak support kot,punye la susa aku tyme tu..da la aku byk poblem nk story,blog lak wat hal xley nk bkak,gne ultrasurf,xley publish,huh,sabojelaaaaaa~~~
soo,aku simpan sume msalah lam diri aku jek..lame2 aku citer gak kat member2 aku..
thanxz korg sudi dga citer aku,aspecially wani yg slalu dga cite aku...
bek aku ktawe ke...nanges ke...
klw dulu,sikit2 tliz kat blog,tp sejak blog ta bley bukak..
aku slalu emo,kusut,coz xdpt luah btol2~~
rndunyeee aku kat blog nie..
byk knangan lam nie~~~
td,aku try bkak blog nie,gne wyelss bese..
fuh! dgn cemerlangnyeee lepas!!!
waaaaaa~~~~~
sangat seronook~~~~~
aku nk taip byk2~~~
bia aku mgarot tah pape skali pon...
gian bhai~~~
puas taip asimen,aku taip blog plak~~~
hahhahahhaa...
knangan aku,blalu camtu jek,gmba mmg ade,tapi crite..
maybe aku da lpe..klw tak,blik pape aktiviti jek,cnfm aku troz post kat blog~
cter ble da lme simpan,feeling tu ilang r...
da sjuk cter tu..xbes nk wat gossip~~
kwn2 aku skalian~~
aku ucap byk2 time ksih coz sudi bg aku sanda kt blakng korg even kjp...
memadai bg aku..
aku da nantok la,nty aku smbong lg k~~
daaa~~
nanyte~~~

2 comments:

╚► capital S hana ◄╗ said...

lega ble dpt mluahkan (:

gadis kaca said...

haah~~
lege sgt~~
xnyusahkan org kan~~