BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 11, 2011

.:Aku Kembali:.

Assalamualaikum...
alhamdulillah, aku kembali memulihkan perasaan yang hancur lulur...
dek pikirkan kerenah orang,aku yg terseksa..
dek fikirkan masalah orang, aku merana...
tu hak dorang...
aku doakan mereka selamat sejahtera sentiasa..
terima kasih kerana menjadikan aku matang...
membuka mata aku...
kalau ade yang tak puas hati meh bincnag meh...
tp aku xmo gado2, xmo nangis2 n xmo tinggi2 suare...
aku juz nk tahu ape punce...
meh kite bincang meh...
dah bincang boley selesai n xyah la nak duk membisu camni...
cakap bile perlu...
wat hal masing2...
aku malas dah nk fikir n nk sattle cecepat ok..??
ape kate aku enjoy jek dgn life aku yg seadanya...
sooo, peeps, i'm back...!!!!
aku dah dapat balik mood blogging yg dah lame terpendam....
tapi...sorry ek, entry yg nie xde gmba laa, sebab tibe2 ase nk menulis jek...
yea...nikmatilah hidup ini...
terima kasih semua!!!
terima kasih teramat sangat kepada yang sudi bagi semangat...
terima kasih kepada yang sudi mendengar keluh kesah aku....
terima kasih yang sudi nak selesaikan masalah aku....
terima kasih yang sudi baca luahan hati aku yang sedih2 tu...
from now, xde lagi dah sedih2...aku dah bersemangat teruskan hidup!!
TERIMA KASIH SEMUA.....!!!!
hanya Allah mampu membalas semua kebaikkan korang....
aku doakan semuanya selamat sejahtera...>,<
THANK YOU SOO MUCHHHH.....!!!!

10 comments:

c'axoera said...

meyh blogging sampai lebam heheheh

-gadiskaca- said...

haah, da cuti skola neh....boley blogging smpai lebam...=)

NAZRUL AZAT said...

ye, elok2 bbincang ye klau ade problem, jgn gado lg tau :-)

sebok je sy ni :-)

-gadiskaca- said...

nazrul~
hihihi...ok tq soo much ey...>,<

♥Aien Najwa♥ said...

berbincang care baik drpd gado2..bincang leklok key..=)

biar-hati-berbicara said...

Salam BW ..
yahhhh!! bangun dari situ..
da tau kat situ teruk jgn dok situ lagi ye..
di depan tu ade ssuatu di atas waktu..
so..??????

-gadiskaca- said...

ain najwa~
o ain, don't worry k..=D

-gadiskaca- said...

biar-hati-berbicara~
tq soo much atas sokongan...pza da mul kuat n nk mulekan idop baru..tq soo much again~!!!

naga said...

Salam kenal huk..huk
Tabik atas kekuatan semangat Gadis Kaca. Teruskan...
Yang hilang pasti berganti dan setiap musibah ada rahmat. Serahkan hidup kita pada Allah S.W.T. Insyaallah..moga anda berjaya dalam segala bidang.

-gadiskaca- said...

naga~
salam kenal naga...hurmm perlu kuatkan hati nk tempuh sume dugaan nie kan, bukan mudah nk dpt khidupan yg selesa,terima kasih atas nasihat dan sokongan, pyza doakan naga juga diberkati Allah sentiasa...terima kasih sekali lagi naga...=D