BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 9, 2011

.:Kejap Je 6 bulan:.

lame tak menaip blog nie...
kejap je dah 6 bulan kan...
xperasan pon, pejam celik...pejam celik dah 6 bulan...
ade lg seminggu jek..lepas tu kembali la kepada realiti asal kami...
sebagai pjj terhebat..(pasangan jarak jauh)
terima kasih tuhan sebab bg chance kat kami..>,<
yelaa, dulu asik usha orang lain, kdg2 nmpk mcm bez bile kapel dedekat, makan sesame,g man2 sesame,sume lah sesame...yelah, bile dah dekat baru kenal perangai sebenar...xde nak cover2 lagi dah....tekeluaw jugak sume....hahahhah!!
tapi bile dah dekat nie kne kuat iman wooo....
yelaa kan, darah mude katekan..
ade orang kate klw duk dekat lame2 bosan...
bosan bile xcube berseronok n menghargai masa yang ada...
.................................................................

kenape ek....aku xdpt feeling mcm aku taip blog dulu2....
dulu, klw aku nk taip ape2 i can feel it..
skang aku ase mcm ntah laaa....
hey pyzaa!! chill k....chill~~~
biar lah ape orang kata, nikmati dan hargailah masa yang ada....
tq blog coz jd tmpat aku luahkan perasaan....
tq jugak yg sudi membaca....


12 comments:

...hidOp saYa.... said...

olorrh2~~alaa..!wt tataw je owg nak ckp ape..^^

-gadiskaca- said...

hihiihihi...tq adikku cayang!!!! >,<

tQa_elRic said...

cool sudey. i pon da lama tak berblogging. skrg mula ada mood balik. hehe =p

-gadiskaca- said...

thanxz tqa_elric...nty i terjah ur blog pulak...=D

ILA HonEyBuNNy said...

cepat masa berlalu kan...

sbb tu kita kena hargai masa..heheh

-gadiskaca- said...

haah, kejap sangat ila..xsedar pon..yeaa hargai mase yang ade kan..=D

nabByla said...

xpayah nak pelukan apa org nak kata. buat cm bella. huhu..

take care! ;)

-gadiskaca- said...

yup2....janji kite tak buat salah kan...take care too darl..!! >,<

EZAN IDMA said...

wah/ moga bahagia :)

-gadiskaca- said...

tq soo much ezan idma..>,<

qila~ said...

tu laaa lme x update :p setuju! kalo dkt mmg bhya.. pjj ni kalo dri awl da pjj xde hal la..kne stia pcya jjur :)

-gadiskaca- said...

tulaa kan, sebab masalah dalaman yang sukar diatasi..tu yg da xupdate tu..tp pas nie nk update gak..gasaklah ape org kate..yee,pjj mmg terbaik segalanya..baru tawu kuat ke tak cinta yg duk dicakap2 tu..hee..