BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 8, 2011

Hana Tajima Boley laaaaa~~~~~

Sebok orang pakai tudung mcm hana tajima...
aku pon sebok gakkk nak try~~
hahhahaha...
bile aku da bosan duk uma..nie la kije aku..
iyee..iyee..aku tawu korg nga duk usha gamba yang tak sbrape tuuu...
mmg la hana tajima tu lawa...
ne tawu aku pakai tdong cam dye dpt jadik lawa jugak kannnn...~~
ne tawu...~~



dlu aku pna try skali...tp mase tu aku rase mcm xlawa mane..
bukan xlawa mane, mmg xlawa langsong...jadik, bile balek uma, aku try lagi plus mcm lawa la plak kan...tu yang nak gebang kat blog tuuu...
kepada grul yg suka mencuba...nasehat aku, try laa weii!! lawaaaa!!!
kite sume kan mmg lawa...~
nampak sgt bosan duk uma, rntri pon mencarut ape jek tah..
ok dah..byeee~~

8 comments:

qila~ said...

cantek! hana tajima shawl dia silk kot tu rupe len sket..tp mmg style la..x brani nk try sbb i x stylo,haha..

samy said...

good site

ciknabil-a said...

nice.. :)

CintaZulaikha said...

mana ada gurl yg tak lawa...sumer pon lawa...

hana nabihah said...

memang tak ar nak pakai macam hana tajima :p

http://hanashiro82.blogspot.com/2011/06/10-days-picture-challenge-day-4.html

miZz_nizZ said...

try jgn xtry...!hee

Ieqa Swetluv said...

aku cm x konpiden nk pakai sbb leceh bile nk solat.. last2 pakai sarung gak hehe

syieda ;) said...

wah! macam macam style tudung sekarang nih. wuhuu~