BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 12, 2010

.:I'm Juz A Lil Gurl:.

First of all...
Thanxzz 4 givin me a space..
Even 4 few days..
Aku da cube yg tbaek..
Tapi aku always silap langkah!
Xpe..
Masih ade ruang utk mcube..
Tapi dorg phm ke???
Maybe ade yg phm n it’s not a big deal pon sbananyee..
Ntahlaaa...
Tapi aku lom wat pown mende yg korg ta ske tu..
Juz bcadang jek..
Aku kan baik hati...
Huh! Baik la sgt...
Mcm hampir hncur je azam aku...
Mane bley bia cmtu je kan??
Tapi niat aku baik...
Maybe bg sblah pihak aku baik..
N the other side anggap aku lah yg tak baik....
Waaaaa...
Serbe sala...
Aku juz hrp korg phm k...
Iyeee..
Aku tak bwt lagik...
Ke..
Aku nie tlalu baik..
Eeeyaaarrrkkkzzzz...
Hanya DIA yg tawu hati dan prasaan aku...
Kepada pihak ptame...
Aku mintak maaf sangat2 coz tad pt tolong...
Pihak kdue plak...
Aku mintak maaf gak coz wat bnde yg korg ta ske...
Aku takde hak nk wat cmtu...
Hmm..
Bru rase lega...
Korg..
Sng cter cmnie laaaa..
Aku ley rase pe korg rase thadap aku...
Yelaaa...
Klw da lyn pn len mcm..
Klw aku ta pasan...
Trok tol la kan..
Ok lah kwn2...
Jmpe next tyme..
Daa~~

No comments: