BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 7, 2010

.:Pape Jerk:.

Whatevaaaa~~~
daaaa~~~~
xtawu nk ckp cne coz ati da saket!!!
agak r..
ase tawar ati pn ade...
bile pk2 smule..
if aku mgalah n bg je dye menang...
kre aku da gve up la kan...
memang..
kdg2 aku mmg rase gve up...
act bkn kdg2 pn!
mmg slalu..
kononnyeee..
ble aku undur dri,then org tu takkan saketkan ati aku lg la...
kononnyee laaaa....
tapi malangnyeeee....
tak jdik pown cenggitu...
dlam pade aku mlayan sket ati aku nie....
datang la si junior searas yg wat aku ktawe....
tkenang2 adek kat uma!
mken rndu rasenyee ati neyh....
at least kurang la cket la sket ati aku nie~~~
haaa...smbong cter..
aku ase kan,bek aku stay jek ngan ape yg aku wat...
juz be myself kan....
rlex jek...
cool jek wlupon ati tu ase nak je giget tlinge org tu smpai putoz!
tapi tlinge dye tade kne mgene...
gasak ah...
mmmm...
bru 1 week aku nek skola...
tapi msing2 nk blek uma dah...
cmon la kwn2..cube smangt cket!
jom la kte enjoy dok kat cnie..
bkn lame sgt pn...
4 taon je lg~~
hahahahhaha....
poblem2 tu tolak je tepi k...
yg pnting enjoy taw!
btw, aku sayang korg...

2 comments:

amirah said...

nk gigit tinga org?..takut2...
xpela sabar la

-gadis kacha- said...

haa...jgn men2 ngan pza taw~
eceh..mcm la brani kan..
thanxz amira 4 supporting me..
lap u larh!