BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 12, 2010

.:25 Perkara Tentang Gadiskaca:.


Bagi memenuhi permintaan kawan baik shayer~
Azzakirat.....
saye buat ini kahs utk awk yea~~
kpd mereka yg baru nk bkenalan dengan Gadiskaca...
haaa..bace nih!
25 perkara mengenai Gadiskaca~~

1. Sebenarnya nama Gadiskaca Nur Hafizah...
boleh panggil fiza...pza...pyza...hafizah...

2. Saye anak sulung dlm fmly..adik bradik ada 3 je..
seorang adik perempuan,sorg adik lelaki...

3.Dulu skola kat skola semua perempuan dari sekolah rendah sampai tingkatan 3..
pas2 masok skola sains mua yang ade campur lelaki...

4. Gadiskaca mewakili emosi saye yang sangat sensitf dan diibaratkan seperti kaca...
tetapi saye juga kerap melukakan hati orang yang melukai hati saya...
(mcm bls dendam la,xde simpan2 nie..)

5.Seorang yang peramah dan kadang2 pemarah juge!

6. Umm,suka aktiviti lasak,tapi badan saya tak brapa nk lasak,
klw lasak2 sgt,nty mesti demam....

7. Sedang berusaha meningkatkan prestasi diri dalam apa jua bidang..
(poyo jek bunyik ek...hahahhah..)

8. Tak pernah kije part-time tapi teringin sangat kije....!
(sape ade kije kosong tyme cuti..bley lah..)

9. Dulu kecik2 lasak sangat,mcm lelaki,tapi pakai baju perempuan..
(tulaa abah masokkan skola pmpuan kot..)

10. Pemain hoki sekolah...pnah la skali due wakil daerah n negeri~
(boys,jage2...saye blasah ngan kayu hoki kang...)

11. Saye suke kasot chantek dan tinggi!!

12. Saye manje ngan abah, bile dah besa baru manje dengan mak...
(heee~ ank abah nih...)

13. Saye nakal sangat mase kecik2...pernah hampir membunuh seekor anak ayam...

14. Kalau ade masalah,saye susa nk bajet cool,muke mesti bekerut sesangat!
(tapi klw kt claz tu cover abes la..kang ganggu kawan2 nk blaja..)

15. Azzakirat ini adalah kawan baik saye sejak sekolah menengah lagi sehingga kini kami masih bersama.......=D

16. Hati saye telah tersangkut pada seorang mamat....
(harap kekal selamanya..)

17. owh..saya balajar di maktab perguruan kuala terengganu..
major bahasa melayu..

18. Suka sangat tengok perempuan yang cantik fizikal n rohani...
(rasa kagum sangat dan sedang berusaha kearah itu..)

19.Kalau dah bosan sangat tu...suke la mengisi masa lapang dengan tido...
(bosan kot!!)

20. Agak suke bergambar laaa...kadang2 bajet model la pulak!
(padahal bukan lawa pon...xpe,kepuasan hati..)

21. Banyak cakap jugak saye nih...kadang2 rase sampai tak larat kawan2 nak dengar...
ntah..terasa jugak kadang2..tapi bukan banyak sangat cakap pon..cuma nak cerita jek..
(mungkin kene kurang bercakap kot..)

22. Saya suke menangis bila stress yang teramat sangat...!

23. saye suke bershopping dan kadang2 berlaku pembaziran disitu~

24. tarikh lahir saye 31/8/1989..
(haaa..dah tawu,wish taw!..mintak plak..hee~)

25. sebernarnya,saye tak tido lagi sampai skang..
(waktu entry ditulis..6.20 pagi..)

Sekian sahaja,sedikit pengenalan mengenai diri gadiskaca~
Selamat Berkenalan Semua!!
>.<



10 comments:

qila~ said...

oke,kali ni qila plak tag kamu..hahhahaa *gelak jahat*

farah said...

hai hai cikgu ! sama saya pon suka shopping n memang bnyak pembaziran blaku kat situ eheheh

Aisyah AR said...

wahahha!! cikgu BM LAH NIE!!!!!

-gadiskaca- said...

qila~
huu..mane nk carik gmba budak2 tecit neyh~~

farah~
seronok kan kalau shopping..xingat dunie dah~~

aisyah Ar~
iyeee saye...cikgu bm~~
hehehh....

aima in luv said...

selamat berkenalan...

Khairy said...

mak eh..byk nya fakta, takde peta minda ke? hehe

ReiKo91 said...

mcm kwn skolah sy plak:))

cacing said...

jgn mrh2... nnt jadi amah... (ada kaitan tak??) hehehhe

farahwahida said...

samat berkenalan:)

Betta sp said...

nasib baik 25 je, kalo 100 jenuh nak baca :o)