BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 10, 2010

.: 3 Done...1 more to Go :.

Hye readers!
tadi aku baru je habis paper ke-3 sem nie..
so, ade lagi 1 paper last untuk exam kali nie...
wahhh...!
sangat xsabar nak balik umah!
lagi 5 hari...
untuk pengetahuan korang jugak..
tiap2 hari smpai hari aku balik, aku akan kire hari2 yang berlalu...
status aku...
asik la kire hari...!
bkn aku nk balik sgt.......~~~
tak!
aku memang nak balek ok...
aku tak tahan stress sebenanye....
itulah punce segala masalah yang melanda diri ini...
xley study lah..
xley tdo lah...
xslere mkn lah...
at last..jato saket~~~
T_T
tu sume berpunca dari stress...

Peace Yoo!!
i'm comin homeee bebeh!!!
lagi 5 hari!!!
Sabarr Pza!!!
Chaiyookk!!!

10 comments:

qila~ said...

saba pza,saba :))

-gadiskaca- said...

thanxz qila chomell!
=D

aibaks said...

keh3... pasni mesti merdeka la cik gadis kaca ni.. hehe

Fuziani JSR said...

Good luck...

masmurni said...

gudlaks

masmurni said...

gudlaks

touya said...

Babe .... no pain no gain

yebbit + . + said...

saba saba, yebbit dah lame bersenang LENANG goyang bontot kat uma. huu

acepa weet said...

yay sobs byk lagi paper nak abes.ade 3 lagik

biskut said...

take a easy ok...